Vild med basket? – så læs med her

31 juli 2018 Troels Nielsen
Vild med basket? - så læs med her

Er du ca. 210 cm. høj og elsker du at smide store orange bolde op i en kurv?

Så er du helt sikkert bidt af en gal basketball, og følger garanteret med i NBA og syntes at Michael Jordan er en meget større stjerne, end hans navnebror Michael Jackson nogensinde nåede at blive.

Verdens største basketliga er den amerikanske liga, hvor verdens bedste og højest betalte basketspillere løber rundt, og laver mirakler med bolden. Og de spiller ikke kun for sjov, som Harlem Globetroters, men fordi ligaen i USA er kæmpestor, og fordi rigtigt mange mennesker elsker at se basket i guds eget land.

Den danske basketliga er ikke noget stort tilløbsstykke, men alligevel er der mange i Danmark, som går op i alt, hvad der har med basketball at gøre, lige fra skoene til bolde, trøjer og tasker.

Derfor findes der også en spændende side, som er lavet for sande basketentusiaster, og hvor du kan læse alt om basketball, hvilket sjovt nok også er navnet på siden, Altombasketball.dk. Når du er inde på siden er du ikke i tvivl om at artiklerne er skrevet af én, som virkelig har kærlighed til sporten og til alt det nødvendige udstyr.

Der er kælet for detaljen, når du får beskrevet hvilke bolde du skal vælge, og når du får anbefalinger på de bedste sko. Desuden får du spændende insiderartikler om eksempelvis stjernernes signatursko, og hvilke sportsbrands spillerne repræsenterer.

Og sidst, men meget langt fra sidst, så har siden en genial henvisning til, hvordan du får mulighed for at se ca. 900 baskeballkampe om året på tv eller online med et NBA League Pass. Det vil sige at du kan følge med i det hele lige fra fra preseason til NBA finalerne. Så er der dømt de 3 B’er – basket, Budweiser og burger.

Glæd dig til en masse fede baskettips.

Flere Nyheder