Vejledning til spil med softgun og lignende

03 september 2018 Anders Lundtang Hansen
Vejledning til spil med softgun og lignende

Var det ikke bare noget af det sjoveste, da man var lille, at lege krig?

Det kan næsten lyde politisk ukorrekt at snakke om i dag, at der ikke var noget bedre end at samle grene op og forestille sig, at man havde et gevær og repræsenterede et land, en deling eller en guerillagruppe, der skulle i kamp mod nogle andre – og man kunne lege det med utallige andre børn.

Selvom man er blevet voksen, så kan legen jo godt fortsætte, og derfor findes der både softgun- og hardball-baner og udstyr, man under kontrollerede forhold kan gebærde sig under og genopføre alt fra berømte krigsslag under moderne omstændigheder eller bare afprøve sine evner som soldat.

Men kodeordene er også “kontrollerede forhold”, for selvom det i princippet er legetøj, man har med at gøre, så skal man passe på hinanden og sig selv.

Så vi kommer lige med nogle hurtige retningslinjer til, hvordan man opfører sig, når man skyder med hardball, softgun eller andre slags luftgeværer, og slutter af med en anbefaling til, hvor du køber det bedste udstyr til den bedste pris med det bedste sortiment til rådighed.

De 3 råd:

– “Nej” betyder “nej”. Når man siger fra i processen, skal andre respektere den beslutning.

– Sigt ikke efter ansigtet med vilje eller for sjov, selvom man selvfølgelig har beskyttet sig med sikkerhedsudstyr.

– Apropos sikkerhed, så skal alle involverede have sikkerhedsudstyr på, inden spillet kan starte.

Det er tre gode råd, som vi på det kraftigste vil anbefale, at man følger til fulde under hele processen i spillet.

Angående anbefaling til det bedste, billigste, største og sejeste udvalg af både softgun- og hardball-udstyr, så skal du hen forbi https://handelshusetaulum.dk/ og gøre dig et kup der.

Der er alt, hvad hjertet begærer på det område. 

Der er hurtig levering, prisgaranti, og så fremgår det tydeligt, at firmaet har fået mange gode tilbagemeldinger via TrustPilot.

 

Flere Nyheder