Vejledning til snorkeludstyr

31 juli 2018 Anders Lundtang Hansen
Vejledning til snorkeludstyr

En snorkeltur er lidt at betragte som en mellemting mellem en almindelig badetur og en dykkeroplevelse:

Hvor du ved svømningen hovedsageligt begår dig ved overfladen med hovedet over vandet, og hvor du ved dykning har iltflasker og meget andet på til dybere dykkerture, så er snorklingen den gyldne mellemvej, hvor du kan begå dig under overfladen med en dykkermaske med mere udstyr end ved en almindelig svømmetur, men stadigvæk med mindre, end hvis du skulle dykke dybt.

Ved at snorkle får du stadig stor bevægelsesfrihed uden besværet med stor udstyr, men du får også en større oplevelse af livet under vandet ved at snorkle, end du ville gøre, hvis du bare svømmede langs overfladen med hovedet over vandet.

Men hvad skal du så have med af udstyr til din snorkeltur, og hvad skal du huske at være opmærksom på, inden og under du tager ud at snorkle?

Det vil vi forklare dig om i denne artikel.

Som udgangspunkt kan du dog finde alt relevant snorkeludstyr via det følgende link, hvor både kvalitet, pris og udvalg hænger fornemt sammen: https://shop-diving2000.dk/

Du skal bruge: Dykkermaske, selve snorkelen, svømmefødder og relevant tøj.

Hvad angår snorkeludstyret så skal det passe dig og være af en god kvalitet, men som nævnt, skal du bare følge ovenstående link, så finder du helt sikkert det bedste udstyr på markedet, så du er godt klædt på til turen.

Apropos klædt på, så skal tøjet passe til anledningen. Er det kolde eller varme omgivelser? Kan du nøjes med badetøj, eller skal du iføre dig en våddragt?

Er du i stand til at svømme? Måske skal du have det genopfrisket, eller også skal du lige tage et par svømmeture først. Uanset hvad, så er det smart at snorkle sammen med andre, så I kan passe på hinanden.

Så er det ellers bare med at komme ud i bølgen blå!

 

Flere Nyheder