Med en personlig træner bliver du mere motiveret

16 november 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Kender vi ikke alle det, at vi har intentioner om at dyrke mere motion og komme i bedre form?

Tit ender det dog med, at vi er for udmattede efter arbejde, og vi kan slet ikke overkomme at skulle dyrke motion inden arbejdet om morgenen.

Weekenderne går også med mange andre sjovere ting, men man har altid tanker på at gøre noget ved at få det gode liv – men det bliver udskudt gang på gang.

Når man så endelig tager sig sammen til at dyrke motion en enkelt dag eller to, så er man helt udmattet, fordi man glemmer at strække ud, man har det forkerte træningstøj på, så man kan slet ikke forstå, hvordan andre kan få sig selv til at gøre det her.

Men det er netop problemet, at man ikke spørger andre til råds, hvad de gør, fordi man tror, at det er lige til det med at dyrke motion.

image

Den personlige træner leder dig i den rette retning

Desuden synes man ikke, at det gjorde den store forskel for en med den portion motion, og så tænker man også, at det må veje det op for denne gang i en længere periode.

Men det gør ikke noget gavnligt for dig, så du kommer ingen vegne.

Du tænker, at løsningen da må være at få dig nogle at dyrke motion med, og det er da også en god idé at have andre at gøre det sammen med, men I er begge lige uvidende om at dyrke motion, så samlet flytter I jer ikke.

Du eller I skulle overveje sådan noget som en personlig træner i Herlev, der kan tage udgangspunkt i dig og se på, hvad dine mål er, og hvad man skal gøre for at komme i mål med dem.

På den måde kan man langsomt, men sikkert, begynde at flytte sig.

Flere Nyheder