Masser af springkraft med den originale airtrack

14 februar 2020 Astrid Pedersen

Overvejer du at anskaffe en trampolin – enten til indendørs brug eller som have trampolin – men mangler du den fornødne plads? Så kan du med fordel overveje i stedet at anskaffe en airtrack.

Hvad er en airtrack?

En airtrack er en oppustelig måtte, hvis konstruktion gør at faconen holdes samtidig med at måtten er umådelig elastisk. Dette betyder, at en airtrack måtte er særdeles velegnet til leg og spring gymnastik, og således udgør et oplagt alternativ til en trampolin. Der er mange fordele ved at købe en airtrack i stedet for en almindelig trampolin.

Bor du for eksempel i lejlighed med begrænset plads, er en airtrack det fornuftige valg, hvis du ønsker at give dine børn mulighed for at lege og udfolde sig med hop og spring. En airtrack kan nemlig hurtigt og nemt flyttes, og kan pakkes ned til at fylde næsten ingen ting. Det kan også være, at du bor i hus med have i en grundejer forening, som ikke tillader opstilling af have trampolin. Her kan en airtrack være en velkommen løsning – også til dig, som ikke ønsker at skæmme haven med en trampolin.

Airtrack til professionelt og semi professionelt brug

Airtrack finder også bred anvendelse i sports klubber og i idræts foreninger, som ønsker at tilbyde spring gymnastik som aktivitet for medlemmerne. Den helt store fordel ved airtrack er i denne sammenhæng, at det er nemmere for trænere at styre nybegynderes spring, idet dette foregår i jord højde.

En airtrack fylder heller ikke det samme som en trampolin, og derfor kan det lade sig gøre at have op til flere airtracks i redskabs rummet. De lette og kompakte airtracks er lettere at håndtere end de klodsede trampoliner, og giver samtidig optimal støtte til springet.

Du kan læse meget mere om den originale airtrack på globalairtrack.dk

Flere Nyheder