Lyt til spændende lydbøger når du træner

07 marts 2019 Anne-Mette Hansen
Lyt til spændende lydbøger når du træner

Er du træt af at lytte til sang efter sang, når du er ude at løbe eller inde i fitnesscenteret? Har du brug for noget helt nyt og fængende underholdning, så du lige får et ekstra kick til at komme igennem træningen? Lydbøger er super lette at downloade til din mobil, så du kan lytte til dem, mens du træner. Når du lever dig ind i de dragende fortællinger, er træningen lige pludselig overstået meget hurtigere!

Hvorfor skal du høre lydbøger, når du træner?

Når du træner og lytter til en lydbog samtidig, er du lidt af en smart “multitasker”. Du får nemlig overstået din daglige træning samtidig med, at du kommer gennem et kapitel eller to i den bog, som du er ved at lytte til. Ja, der er mange gode grunde til at vælge at lytte til lydbøger, når du træner:

– Du kan komme gennem mange spændende bøger på en let måde – alt du skal gøre er at lytte. 

– Du får rigtig god underholdning, mens du træner. 

– Du kan lukke støj ude, når du løber inde i byen eller ude i naturen, eller hvis du træner i et lydt fitnesscenter med meget snak og larm. 

Hvor kan du finde gode lydbøger?

Hvis du ikke lige kender et sted, hvor du kan finde lydbøger, så skal du prøve at besøge Politiken books. De har et rigtig stort udvalg af lydbøger i alle mulige genrer. Der er faktisk noget for enhver smag. Der er romantiske romaner, nervepirrende krimier, interessant faglitteratur og spændende fantasy for de helt unge. Udvalget er rigtig stort, og du løber helt sikkert ikke tør for nye lydbøger til din træning. 

Køb den lydbog du ønsker, og download herefter MP3 formatet til din mobil. Hop i løbetøjet, og klik afspil – så er du klar til din løbetur!

Flere Nyheder