Kom i stødet med en elcykel

31 juli 2018 Troels Nielsen
Kom i stødet med en elcykel

Har du en drøm om at køre på den store klinge i Tour de France, og ser du for dig, hvordan du drøner op ad Alpe d’Huez, på den højeste og længste bjergetape, mens resten af feltet må give op, og overlade den gule trøje til dig.

Så er det nok på tide at få slukket for fjernsynet, og enten komme ud at træne uhyggeligt meget, eller også skal du bare overveje at få købt dig en elcykel.

Når du først sidder på din elcykel på vej op ad Valby Bakke, kan du være sikker på, at du stryger lige forbi de andre cyklister, og så lugter det det da lidt af “Touren” selvom, det eneste gule sikkert er din Nettopose og ikke en førertrøje.

Med en elcykel føles turen til arbejde, eller vejen hjem fra supermarkedet med indkøbsposer på styret, heller ikke som en udfordring. Du kan også nemmere aflevere dine børn i institutionen om morgenen, og en cykeltur ud i det blå giver meget bedre mening med en elcykel, for du kan virkeligt komme vidt omkring, på kort tid.   

Kort sagt er der mange fordele du kan glæde dig til, når du får din første elcykel.

Men hvor kan jeg få sådan en smart elcykel er din næste tanke sikkert, og hvad er det der gør elcykler så effektive?

Hvis du gerne vil have en elcykel, så skal du gå ind på hjemmesiden for Evobike, som er en superprofessionel forhandler af elcykler, og hvor du finder et stort udvalg af de bedste modeller. Siden er meget overskuelig, og hvis du køber for over 1000 kr. er der fri fragt. Desuden er Evobike særdeles fornuftige med deres priser.

Ydermere har de en fantastisk kundeservice, hvor du kan få råd og vejledning af cykelnørder, som elsker en god “cykelsnak”.  

Og her til sidst får du, som lovet, hemmeligheden bag elcyklerne, og den er faktisk meget ligetil. En elcykel kører kort og godt på batteri, og det eneste du skal huske er at lade batteriet op engang imellem.

Det bliver ikke nemmere.

God (cykel) Tour.

Flere Nyheder