Hvor kan man få genoptræning, og hvad skal man huske i den forbindelse?

02 november 2019 admin

Lad os starte med det første spørgsmål, der er her i vores rubrik angående, hvor man kan få behandling til genoptræning. Det kan du nemlig gøre her: http://www.hoerningfys.dk/behandlinger/genoptraening/ 

Der findes nok også en del andre steder, der tilbyder genoptræning, men nu har du et godt eksempel at gå ud fra, så du ikke er helt på bar bund – men det er op til dig selv at vurdere, om du så vil benytte dig af det eller ej.

Men hvis man ender i et forløb med genoptræning, så er det soleklart, at det er sket, fordi der har ligget noget forud, og dette er sjældent bare, at man ikke har trænet nok, så kroppen er gået i forfald, så man skal have genoptræning.

Den slags genoptræning handler mest om, at man træner ekstra meget for at nå tilbage til ens tidligere form, men med egentlig genoptræning menes den slags, hvor man måske har været ude for en ulykke, eller kroppen har fået en sygdom, der nedbryder den, så den er nødt til at starte forfra.

Er man i så tilfælde kommet ud for en ulykke, så skal man huske at have tegnet en ulykkesforsikring forud, så man er bedre stillet med at få en erstatning og måske lidt tabt arbejdsfortjeneste – og så kan de være med til at betale dele eller hele genoptræningsforløbet.

At tegne den forsikring i god tid er også smart, så man ikke risikere at skulle tegne en dyrene forsikring bagefter ulykken, fordi man så allerede er endt i et skadesforløb.

Måske er ulykken sket på arbejdspladsen, hvor den så bærer en del af ansvaret, og så kan det være, at man bliver nødt til at få fagforeningen ind også, hvis der er uoverensstemmelser.

Er man heldig, så kan det være, at ens kommune vil gå ind og tilbyde et genoptræningsforløb på deres regning. Det er jo værd at undersøge nærmere.

 

 

Flere Nyheder