Golfudstyr – det skal du bruge, hvis du er begynder

20 december 2017 Camilla Skøtt
Golfudstyr - det skal du bruge, hvis du er begynder

Har golfsporten fanget din interesse i en grad, så det nu er på tide at investere i dit eget udstyr? Vi har lavet en lille liste, du kan følge, så du bliver fuldt opdateret på udstyrsfronten – og husk, at det ikke altid er det dyreste, der er det bedste.

 

Lagerfoto-id: 390627805

 

Et begyndergolfsæt er det første, du har brug for. Som begynder handler det først og fremmest om at få bolden op i luften og fremad – og det kan være svært nok i sig selv. Derfor bør du gå efter et decideret begyndersæt, der er udviklet til at gøre disse ting lettere – og du kan vælge mellem grafiskafter og stålskafter.

Grafitskafter er lettere end stål og hjælper med at generere en højere svinghastighed, hvilket særligt kan være en fordel for kvinder, der som udgangspunkt har en lavere svinghastighed end mænd.

Stålskafter er stivere og billigere, og så passer de fint til golfspillere med et normalt eller hurtigt golfsving, og så gør stålskaftet det nemmere at styre længden på slaget.

 

Efter golfsættet er købt, så er det nødvendigt med golfvogn, så du ikke skal bære den tunge bag rundt. Har får du et bredt udvalg af forskellige modeller og prisklasser, og det er helt op til den enkelte, hvad man synes bedst om.

 

Til sidst kommer vi til tilbehøret. Du har brug for golfboldegolfhandske, tees, en pitchfork, en rensebørste og et håndklæde.

Handskerne hjælper dig med at få et fastere greb om golfkøllen, og du kan få både vinter- og sommermodeller.

Når det kommer til golfbolde, så er der absolut ingen grund til at købe de dyreste – du vil sandsynligvis komme til at smide en del af dem væk alligevel. Vælg i stedet en billig bold, der giver en øget boldfart og dermed også slaglængde, så du kan komme godt fra start.

Tees fås i både træ og plastik, og her vælger du blot dem, du synes bedst om.

Pitchforken skal du bruge til at rette nedslagsmærker på green, rensebørsten bruges til at fjerne snavs og jord fra jernene og håndklædet er praktisk, hvis du skal tørre vand af dine jern eller dine hænder.

Flere Nyheder