Fysioterapi for kroppens velvære

20 februar 2019 Anders Lundtang Hansen
Fysioterapi for kroppens velvære

Kender du udtrykket, at kroppen er ens tempel?

Man siger endvidere, at man skal passe på ens tempel, så det både er flot indvendigt og udvendigt for at kunne være bolig og opholdscenter for vores sind.

Sindet er jo ‘computeren’, der bestemmer, hvordan kroppen skal have det ved at tage aktive beslutninger. Kroppen sørger automatisk for at regenerere sig selv, men den kan kun klare sig selv til en vis grænse, herefter er man nødt til at supplere kroppen og sindet med de elementer, som den kalder på.

Det har vi mennesker heldigvis vidst stort lige siden, vi begyndte at blive selvbevidste.

Nogle ting har kroppen godt af, noget er den ikke så glad for, og så er de ting, der giver kroppen velvære og ikke alene får sindet til at føle sig godt tilpas i sit skrog; men man kan mærke symbiosen mellem kroppens tilstand sætte aftryk i sindet, der så igen giver glæde til resten af kroppen.

Det er en vekselvirkning, så vi mennesker, siden vi opdagede den, har gået efter at udnytte til fulde.

Ikke to mennesker er dog ens, så der er ikke de samme naturlige mineraler, olier og lignende, der virker lige godt på alle mennesker.

Men noget, som langt de fleste mennesker kan blive enige om, er, at det er godt for kroppen at blive rørt og røre sig. 

Derfor går mange mennesker til motion, hvor de husker at strække ud før og efter; de går måske også til massage eller andre kropsterapeuter, der skal skabe vellyst i kroppen.

Nogle gør det for lysten skyld, fordi de kan mærke den umiddelbare glæde ved det, mens andre gør det af nød eller en kombination.

Her er for eksempel en fysioterapeut god at benytte sig af.

Man ser alt fra hele sportshold til stævner benytte sig af disse terapeuter til private klinikker, og angående det sidste vil vi anbefale dig at besøge broerupfysioterapi.dk, hvis du gerne vil opleve og blive klogere på en Moderne klinik for fysioterapi

 

Flere Nyheder