Forskellige typer kosttilskud

31 juli 2018 Marie Pedersen
Forskellige typer kosttilskud

Hvad er kosttilskud?

Kosttilskud er fødevarer eller tilskud, hvis formål er at supplere dele af ens kost med næringsgivende tilskud. Kosttilskud kan også bruges, hvis man træner meget og har brug for ekstra energi, protein eller vitaminer. Kosttilskud fås i mange forskellige former, f.eks. proteinpulver, energidrik, fiskeolietabletter og gel.

Hvordan virker kosttilskud?

Afhængigt af hvorfor du ønsker at gøre kosttilskud til en del af din hverdag, findes der forskellige typer kosttilskud til forskellige formål. Føler du f.eks. at du mangler energi inden træning, kan en koffeinholdig energidrik eller en koffeinpille med opkvikkende virkning være en hjælp til dig. Hos Apuls.dk finder du et udvalg af koffeinpiller, både som tabletter og som hydro tabs, hvilket betyder at de skal opløses i vand og derefter drikkes. Vælg mellem smagsvarianter som citrus, appelsin og bær. Koffeinpiller er rige på energi pga. koffeinindholdet, men giver dig også andre vitaminer og mineraler, som hjælper dig til at præstere bedre.

Stort udvalg af kosttilskud

Hos Apuls.dk finder du et bredt udvalg af kosttilskud. Du finder bl.a. tilskuddet kreatin, som hos Apuls.dk både fås i pulverform og som kapsler. Kreatin forsyner kroppen medenergi og egner sig godt til kortvarige og eksplosove træningssessioner. Kreatin er med til at øge muskelmassen og hjælper kroppen med at restituere hurtigere.

For at opnå en balanceret kost og hjælpe din krop med at opbygge muskler, er det vigtigt at få protein nok. Protein kan du få som f.eks. pulver og proteinbarer, der er nemme at have med i tasken og spise efter træning eller som et mellemmåltid på farten.

Et kosttilskud der ikke kun er en fordel at tage hvis du træner meget, er fiskeolie. Fiskeolie indeholder fedtstoffet Omega-3, der bl.a. er godt for vores syn og vores blodtryk. Omega-3 er derfor ikke kun en fordel til dig der dyrker masser af sport, men et fedtstof alle bør tænke over at få gennem enten kost eller kapsler.

Læs mere om kosttilskud her https://apuls.dk/, og læs mere om hvordan du tager dig bedst muligt af din krop før, under og efter træning.

Flere Nyheder