Find den vuggestue og børnehave, som give dit barn de bedste rammer

02 januar 2020 Astrid Pedersen

Leder du efter den perfekte vuggestue eller børnehave til din lille tumling? Så bør du se dig godt for. Det er ikke uden grund, at der er øget fokus på børns vilkår i daginstitutioner i disse dage. Mange institutioner drives uden øje for børnenes trivsel og daglige muligheder for udfoldelse, som bidrager til deres sociale, fysiske og mentale udvikling. Dette kan have grumme følger for barnet på længere sigt, idet det er i de første 5 – 10 leveår, at grundlaget for en helstøbt og harmonisk personlighed skabes.

Derfor bør du vælge en institution, som er præget af et fælles pædagogisk mål og med et holistisk sigte, som har børnenes læring gennem leg og fysisk udfoldelse i brændpunktet. Og er du bosat i eller omkring Randbøl, Frederikshåb, Bindeballe, Lihmskov eller Vandel, kan du med fordel aflægge Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen en visit.

Hvorfor skal jeg vælge Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen?

Hvis du vægter dit barns muligheder for udendørs leg i trygge omgivelser og med et modent og vågent voksen opsyn, er Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen et rigtig godt bud på en fornuftig daginstitution for dit barn. Hos Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen finder du udelukkende dygtige og vel uddannede pædagoger og pædagog medhjælpere, som i fællesskab stræber efter at give dit barn de bedste oplevelser i en hyggelig og aktiv hverdag.

Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen er en institution med et skarpt fokus på krop og bevægelse, og med en filosofi om at det hele, kreative menneske bedst skabes i et samspil mellem krop, sind og natur. Derfor foregår mange af aktiviteterne i Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen udendørs på institutionens legeplads og i de nærliggende natur områder, hvor børnene frit kan boltre sig uanset vejr og vind.

Hvis du er interesseret i at lære Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen bedre at kende, kan du altid besøge vuggestuen og børnehaven på http://boellen.dk/ 

Flere Nyheder