Få fitness derhjemme

09 august 2018 Anders Lundtang Hansen
Få fitness derhjemme

Er du klar til at komme i form? Har du endelig besluttet dig for en idealvægt eller kropsideal, som du stræber efter, og som du vil bevare resten af livet?

Eller er det bare blevet tid til at slippe lidt af julefedtet fra kroppen?

Måske står du ligefrem med tanken om at skabe dig dit eget hjemme-fitness, opkaldt efter dig, i hjemmet, så du slipper for bøvlet med at skulle ud af døren hver gang, du vil motionere lidt eller træne kroppen – og samtidig ville du også slippe for enten dømmende eller misundelsesværdige blikke.

Der findes faktisk en hjemmeside på dansk, der på alle tænkelige måder vejleder i fitness, om det så er med konditionstræning, styrketræning eller anden form for motion, hvor de samtidig giver en guide til – sammen med deres webshop – at købe det rette fitness-udstyr. Stedet hedder FitnessPRO.nu.

Det er stedet for enhver fitness-freak og helsefanatiker, hvilket er ment positivt, da alle mennesker burde gå op i deres krop, holde den ved lige og indtage den rette mad og drikke, så man kan føle sig sund, oplagt og have velvære som en på 20, når man er 50 år, og ikke føler sig som en aldrende 50-årig, når dåbsattesten påpeger, at man kun er 20 år gammel.

Udover de nævnte ting, som er skitseret her overover, så er der mange andre fordelagtige ting ved FitnessPRO.nu, som gør, at du ikke skal søge viden, remedier eller andet indenfor kategorierne “sundhed” og “fitness” end her.

Hos dem finder du også artikler om kalorieindtag og den rette form for opvarmning til træning blandt meget andet. De guider også til kosttilskud og forklarer nærmere om den populære disciplin yoga.

Savner du også træningstøj? Så har de også en kategori til det, så det er bare med at iføre sig selvsamme og komme i gang med at røre sig.

Undskyldninger er der ikke flere af!

Flere Nyheder