En tryg start i Skov- og idrætsinstitutionen Bøllen

30 september 2019 admin

Vil du give dit barn en tryg start på tilværelsen i en institution med fokus på leg og læring gennem bevægelse og masser af frisk luft hver eneste dag? Barndommen er en vigtig tid, der har stor betydning for både ungdom og voksenliv, og derfor er det ikke ligegyldigt i hvilke rammer, de små udfolder sig og lærer verden omkring sig at kende. Hos Skov- og idrætsinstitutionen Bøllen i Randbøl er der plads til at være barn og til at bygge tætte relationer til både andre børn og til nærværende voksne, der kærligt og kompetent støtter op om barnets personlige udvikling og interesser.

 

Rum for leg både ude og inde

Bøllen er en institution med fokus på bevægelse, og børnene bruger både skoven og legepladsen meget og får brændt masser af krudt af hele dagen igennem. Her er pædagoger med uddannelse inden for blandt andet dans og gymnastik, og ud over institutionens egne indendørs og udendørs rammer bruges også den lokale sportshal på ugentlige ture ud af huset.

 

Populær vuggestue og børnehave

I Bøllen er der rig mulighed for at få sat gang i gode lege, og det er særligt igennem legen, at de små lærer og udvikler sig. De skønne rammer gør Bøllen til en af de mest populære institutioner i området, og ønsker du en plads i Bøllen til dit – kommende eller nuværende – vuggestuebarn eller børnehavebarn, er det derfor med at skrive dit barn op i så god tid som muligt. I Bøllen bliver der passet godt på din guldklump, og du er sikker på, at dit barn har det trygt og sjovt og får masser af gode venner. Ja, du vil sikkert opleve, at dit barn slet ikke er til at få med hjem igen, når dagen i vuggestuen eller børnehaven er slut. Læs mere om Bøllen og dine muligheder for at få en plads til dit barn på http://boellen.dk/.

Flere Nyheder