Dykning for alle

21 august 2018 Marie Pedersen
Dykning for alle

Værd at vide om dykning

Dykning er for mange en spændende aktivitet. Nogle går meget op i at dykke, og elsker at udfordre sig selv, f.eks. ved at rejse rundt i verden og dykke mange forskellige steder. Har du aldrig prøvet at dykke før, er der et par ting, der er værd at vide om dykning.

Først og fremmest bør du tage dykkercertifikat, da du her vil lære om det forskellige udstyr, der findes, samt hvordan du skal agere i vandet. Du vil også lære om de regler der er, f.eks. i forhold til hvor du må dykke osv.

Du kan sagtens tage dykkercertifikat i Danmark. Der findes forskellige kurser både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Planlægger du at dykke på en ferie, findes der også masser af steder ude i verden, hvor du kan tage dykkercertifikat. Når du skal dykke, hvad enten det er i danske farvande eller i udlandet, bør du sætte dig ind i hvordan området ser ud, og om der er revler, du skal være opmærksom på osv. Det er også en god idé at undersøge, om der er stærk strøm i det område, du planlægger at dykke i.

Udstyr til dykning

For at du kan gennemføre et optimalt dyk, er det vigtigt at dit udstyr er i orden. Virker dit udstyr ikke som det skal, kan det få alvorlige konsekvenser. Hos dykkerbutikken DYKCEN i København, eller på hjemmesiden https://www.dykcen.dk/, finder du et stort udvalg af udstyr til både dykning og snorkling. Med mere end 30 års erfaring inden for salg af dykkerudstyr til både professionelle og nybegyndere, er du godt dækket ind hvis du vælger at købe dit udstyr hos DYKCEN. Find både kvalitetsdykkerveste, dykkerdragter til forskellige temperaturer, dykkerure, lygter og meget mere. Er du i tvivl om hvilken type udstyr, du bør vælge, så tøv ikke med at kontakte DYKCEN, der hellere end gerne vil hjælpe dig med at få den bedste oplevelse under vandet.

Flere Nyheder