Det er vigtigt med en personlig træner

31 juli 2018 Anders Lundtang Hansen
Det er vigtigt med en personlig træner

Det har måske været en personlig kamp for dig længe at nå til den indsigt, at du trænger til at motionere noget mere.

Måske var det fordi, du i flere måneder, måske endda i flere år, har haft et indre ønske om at dyrke motion af forskellige årsager. Det kunne være, fordi du endelig har accepteret, at du har behov for at tabe nogle kilo og vedligeholde formen. Eventuelt har du sat dig et specifik antal kilo, du gerne vil tabe, eller også vil du bare gerne se tilfreds på det spejlbillede, der kigger tilbage på dig.

Det kan også være, din læge indtrængende har bedt dig om at dyrke motion af helbredsmæssige årsager, hvis du gerne vil være frisk i flere år fremover.

Så nu står du her og skal begå dig ind i en ny verden, hvor du måske ikke kender termerne eller ved, hvilket slags udstyr, du skal benytte, men værst af alt: Der er ikke nogle i din omgangskreds, der har samme ønske om at motionere, eller også har du forsøgt med en træningspartner med elendige resultater som følge.

Derfor skal du have en makker, en hjælper, ja, allerhelst en person, der ved, hvordan man bedst motiverer, støtter og hjælper dig til at yde dit bedste og finde din personlige, indre styrke til at nå det endemål, du har sat dig.

Løsningen er derfor en personlig træner, men selvom ordet “personlig” ofte betyder “direkte tilknyttet dig”, så kan man også vælge at tolke det som at finde en træner, der passer bedst til dig og ved, hvordan I kommer til at spænde bedst overens sammen.

Hvor finder man så lige sådan en sjælden art?

Det gør man da via Fit Project!

Hvad er det så?

Det er en hjemmeside, der har til formål at matche en træner til dig efter dine behov, og som er i nærheden af dig.

Du beskriver for dem, hvad du ønsker at opnå, og så finder hjemmesiden et udvalg af trænere, den mener, passer til dig, og som du så kan vælge og dermed få det bedste resultat.

Flere Nyheder