Der er meget, man kan lave på rulleskøjter

18 juli 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Til at starte med skal man bare lære at holde balancen på nogle rulleskøjter, som man har købt fra https://hockeyshop.dk/rulleskoejter/ .

Det bliver en bedrift i sig selv, og man er så stolt, at man er nået til at kunne “stå” oprejst med dem uden at vælte, så det virker helt overvældende, at man så også skal til at øge farten på dem – og senere skal man kunne bremse og igen senere bremse!

Senere griner man lidt ad, hvor svært man havde med det helt basale til at starte med, men man skal jo kravle før man kan gå.

For mange bliver det ved det, at de kan finde ud af at køre på dem, for andre er det en nødvendighed, fordi de skal bruge rulleskøjterne til at køre på arbejde, besøge venner og familie tæt på og måske endda handle ind.

Og så er der igen dem, som der tager det endnu et skridt videre.

rulleskøjter

Man kan foretage sig meget sjovt på rulleskøjter

For nogle handler det om, at de skal deltage i løb, hvor det handler om at komme først.

Andre igen skal lave vilde tricks på ramper og andre steder, som kan være konstrueret til formålet, eller de finder nogle steder, som der er egnet til den slags.

Der er også holdsport, som man kan lave på rulleskøjter, så det er ikke fordi, at det skorter på ting, man kan lave på rulleskøjter.

Man ser endda folk, der opfinder ting, man kan lave på rulleskøjter, eller også tager man noget, som man normalt ikke laver på rulleskøjter, og overfører det til at foregå på de her rulleskøjter.

Måske er det selv noget, du kan give dig i kast med at finde på og så få andre med på idéen.

Sådan er der så meget, man kan finde på at lave på rulleskøjter.

Flere Nyheder