Badminton eller tennis? Få inspiration her

11 juli 2018 Troels Nielsen
Badminton eller tennis? Få inspiration her

Er du til fjerbolde eller tennisbolde?

Altså det vil sige, spiller du badminton eller tennis – eller vil du gerne igang med én af de 2 sportsgrene.

Så skal du bare kaste dig ud i det, for øvelse gør som bekendt mester, og hverken Viktor Axelsen (dansk verdensmester i badminton), eller Roger Federer (ikonisk tennisstjerne) mestrede spillet fra første dag de fik en ketcher i hånden. 

Men hvad skal du så vælge? Begge sportsgrene handler grundlæggende om at have en ketcher i hånden, og så slå en (fjer) bold over nettet, uden at modstanderen kan nå den. Men dér stopper ligheden så også skal du vide.

En badmintonketcher er eksempelvis meget lettere end en tennisketcher, og en fjerbold er 10 gange lettere at styre end en tennisbold. Du bruger desuden mange flere kræfter i tennis end i badminton, og  så er banerne også vidt forskellige.

Nå men nok om det, badminton og tennis har nemlig det vigtigste tilfælles, hvilket selvfølgelig er at begge dele er rigtigt sjovt at spille.

Du kommer dog ingen veje uden minimum ketcher, sko og bolde, så lad os se lidt på, hvilke muligheder du har.  

Jeg vil foreslå at du starter på hjemmesiden for Prospeed, hvor du finder et stort udvalg inden for alt til både badminton og tennis. Prospeed er eksperter i ketchersport, og kan desuden rådgive dig til det rigtige køb, så du får det udstyr, som passer bedst til dig.

Herunder får du lige en forsmag på deres store udvalg.

Badminton

Prospeed har et stort udvalg af badmintonketchere, badmintonsko, svedbånd, strømper samt tasker.

Desuden kan du selvfølgelig få de rigtige greb til at vikle om håndtaget på din ketcher, så den ligger godt i hånden, under kampen.

Og så har de selvfølgelig et bredt udvalg af fjerbolde og strenge (vidste du at strengene faktisk er ret vigtige for dit spil, og kan gøre en kæmpe forskel?)

Og alt udstyret er selvfølgelig til rigtigt fornuftige priser.

Tennis

Du kan være sikker på at Prospeed er mindst lige så gode til badminton, som de er til tennis (ihvertfald når det gælder udvalget af udstyr).

Her finder du tennisketchere til både børn og voksne, og også de såkaldte “play and stay” ketchere og bolde, som får spillet til at gå lidt langsommere, så du nemmere kommer til at lære spillet.

Gode tennisbolde- og strenge finder du også i onlinebutikken, og er du virkeligt bidt af en god streng, så kan du endda få din egen opstrengningsmaskine.

Hvad venter du på – ind på Prospeed med det samme.

 

Flere Nyheder