4 gode betting bureauer i Danmark

20 december 2017 Camilla Skøtt
4 gode betting bureauer i Danmark

Der er ikke meget, der kan få adrenalinen til at pumpe som en kamp, du har spillet på. Vinder du eller vinder du ikke? Og hvad gør du, når du vil have pengene udbetalt? Der er mange krinkelkroge i betting systemerne, og det kan være en jungle af finde rundt blandt betting bureauerne i Danmark.

Vi har samlet 4 af de betting sider, der hitter mest hos forbrugerne i øjeblikket. Måske er der én af dem, der er den bedste for dig? 

 

Lagerfoto-id: 566625982

 

Hvad der kendetegner et godt betting bureau er forskelligt fra person til person, men en af de ting, mange foretrækker, er naturligvis høje odds. Derudover er det rart, hvis der er flere forskellige spiltyper, sportsgrene og ligaer, så du kan spille på kampe i mange rækker og i forskellige lande.

Spilxperten.com anbefaler blandt andet disse 5 betting bureauer som nogle af de bedste i øjeblikket:

Bet365 – en bookmaker der er helt fremme i skoene, når det kommer til høje odds, spiludvalg, live betting og effektiv support. Samtidig kan siden bruges af alle spillere over 18 år, ligesom det er muligt at spille fra mobil eller tablet – og det er helt klart en fordel.

888sport – en forholdsvis ny spiller på markedet, men de har et imponerende udvalg af spilmuligheder på alverdens sportsgrene og væddemålstyper.  Samtidig er de grundlæggende ting på plads: høje odds, god support, mobilvenlighed og app, og derfor er der tale om et betting bureau, der kommer til at give de mere erfarne spillere på banen kamp til stregen.

Nordicbet – en af de største spillere i branchen når det kommer til specialspil. Indenfor grene som fodbold, håndbold, basketball og ishockey finder du altså en række væddemålstyper og spil, der ikke findes andre steder. Hos spillegiganten er der desuden styr på alle detaljer, og det er i den grad en bookmaker, der er anbefalelsesværdig.

Betfair – her er der fokus på særlige spiltyper, og hvis det er lige præcis den måde, du bedst kan lide at spille på, så er der ikke det mindste at sætte sin finger på hos Betfair. Kan du derimod godt lide en vis form for variation til dine spil- og væddemålstyper, så er det måske ikke det bedste betting bureau for dig.

Listen her har vi som sagt fundet hos spilxperten.com, og det er er værd at huske på, at der altid er flere sider af samme sag. Tag derfor et kig på de forskellige sider og start evt. med at gøre brug af den velkomstbonus, der som regel følger med. På den måde kan du teste, om sitet er noget for dig.

 

Flere Nyheder